Linn Tesli

Jeg heter Linn Tesli og er skaper av Indiepuben. Jeg er også fantasyforfatter, indiepublisert med eget forlag, omslagsdesigner, oversetter og en drømmende hattemaker. Jeg skrev min aller første bok i 2011, men det skulle gå litt tid før denne ble sluppet og siden oppdatert for å tilpasses markedet.

Siden den gang har jeg brukt mye tid på å lære meg alt jeg kan om indiepublisering – alt fra skriveverktøy, distribuering og formatering, til markedsføring og design.

Jeg hadde allerede med meg en del kunnskap i ryggsekken fra en utdannelse innen film og media, men bokbransjen har sine egne regler – og de reglene er i stadig endring, så her gjelder det å følge med i svingene.

Noe av det viktigste jeg har lært, er hvor viktig det er med nettverksbygging, og ikke minst hvor givende og nyttig det er å kunne dele erfaringer og ideer med skrivende kolleger. Derfor har jeg lenge hatt lyst til å lage en norsk podcast om nettopp indiepublisering (og ja, jeg vet vi gjerne skriver Podkast med K, men her tenker vi verdensomfattende eller hva?).

Jeg håper du vil bli med på reisen.

Hvis du ønsker å støtte podcasten kan du klikke deg over på Patreon for å bli en Patron. Patrons får bonus-materiale som blant annet månedens skrivetips og gratis e-bøker.
Alle Drage-Patrons får eksklusiv tilgang til flere minutter med lyd enn alle andre.

Du kan se mer her:
Indiepuben Podcast på Patreon