Episodes

Å skrive for markedet – hvordan skrive og selge i en nisje?

https://www.podbean.com/media/share/pb-7wp3z-c08be1

 
Cecilie Lanes har skrevet to barnebøker utgitt på eget forlag. Hun har solgt rundt 40 000 barnebøker, og bøkene er oversatt til 13 språk. Vi snakker om markedsføring, å skrive til målgruppa, bøker som suvenirer, hvordan det er å være mamma og ha jobben i hjemmet, og litt om det å gjøre gode gjerninger og spre humane budskap via bøkene sine.

I am a Norwegian author, cover designer and freelancer. I love to write, and it has been a passion of mine ever since I knew how to put pen to paper. I hope my love of magic and make-believe will touch the spirit of others who share my passion for fantasy, or just the need to read :)

0 kommentarer på “Å skrive for markedet – hvordan skrive og selge i en nisje?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: